Trochę późno, nudzi mi się, to zróbmy temat dla beliego. Co sądzicie o barcie? Dla mnie jest przereklamowana. (Tak, nie lubię jej )
Admin
Nie rozumiem i nigdy nie rozumiałem określenia że coś jest przereklamowane. Pozdro : P
Swist` napisał:
Nie chce nic mówić, ale sporo graczy z tego klanu to fani barcy(ja tez)
Gdyby tak nie było nie stawiałbym tematu :O
Skoro nie kumasz przereklamowana, powiedzmy że jest zużyta, jest to "wielkie halo o nic", dobra tylko z tytułu
Ferrari napisał:
Swist` napisał:
Nie chce nic mówić, ale sporo graczy z tego klanu to fani barcy(ja tez)
Gdyby tak nie było nie stawiałbym tematu :O
Skoro nie kumasz przereklamowana, powiedzmy że jest zużyta, jest to "wielkie halo o nic", dobra tylko z tytułu
Myslałem, ze myslisz, że tylko beli, że jest fanem barcy, że no. Zagrała 2 slabe mecze ze srealem i z milanem, ale ten ostatni zniszczyla, wczesniej też grała swietnie
ja nie lubie barcy i nie lubie klubow ktore maja tyle hajsu ze kazdego moga kupic. Barca gra dobrze ale majac tyle pieniedzy co oni czy real i takich graczy to nie trudno cos osiagnac. Wole zespoly z nizszej polki i czarne konie w PU czy LM. Pozdrawiam
Vasil napisał:
ja nie lubie barcy i nie lubie klubow ktore maja tyle hajsu ze kazdego moga kupic. Barca gra dobrze ale majac tyle pieniedzy co oni czy real i takich graczy to nie trudno cos osiagnac. Wole zespoly z nizszej polki i czarne konie w PU czy LM. Pozdrawiam
wyjąłeś mi to z ust ^^
Lepiej się zjarać (na słońcu), czy masz na myśli "sobie zajarać"
Vasil napisał:
Akurat Barca gra głównie wychowankami i jest to jeden z zespołów, który długo utrzymywał się bez reklam na koszulkach. Jeśli mówisz, że Barca oparta na kasie to co powiesz o City, Galatasaray, PSG, Chelsea czy niektórych ruskich klubach?
Ja lubie Barce za ich styl, który wymaga myślenia na boisku. Porównaj przykładowo mecz Barcelony, gdzie wszyscy grają technicznie i starają się strzelić bramkę poprzez podania i umiejętności indywidualne z typowym meczem ligi angielskiej, gdzie każda piłka to wrzutka w pole karne z boku i bieganie za piłką (kick and rush). Mnie akurat bardziej ciekawi gra takiej Barcelony, gdzie słabo zbudowani zawodnicy grający technicznie pokonują atletów, którzy jedynie co mogą to sfaulować. Zawsze w ich grze znajdzie się coś co zaskoczy i magiczni piłkarze tj. Iniesta, Xavi, Messi czy grający kilka lat temu Ronaldinho.
Jest w tym klubie coś czego nie ma nigdzie indziej.
https://www.youtube.com/watch?v=j11yYREgkA0
Ronaldinho to mi się kojarzy z Jar-Jarem z gwiezdnych wojen i dinozaurem (końcówka "dinho" xD)